VÆRKSTEDSBOOKING

Aircondition service i Birkerød

Bliver du ikke længere mødt af en kærkommen, kølig brise, når du på en varm sommerdag tænder for bilens aircondition?

Så er det på tide med et aircondition service. Din bils aircondition er et lukket system, hvori der flyder kølemiddel. De fleste airconditionanlæg mister en smule kølemiddel i løbet af et år, hvilket forringer køleevnen.

Med tiden vil kølemidlet helt forsvinde. Bliver mængden af kølemiddel for lav, slider det på anlægget, hvilket øger chancen for, at det går i stykker.

Foruden temperatur har din aircondition også indflydelse på indeklimaet i din bil, og hvis den ikke fungerer optimalt, kan der dannes bakterier i anlægget.

Vi anbefaler derfor, at du får lavet et aircondition service mindst hvert andet år for at sikre, at dit airconditionanlæg har optimal køleevne samt for at minimere risikoen for dyre reparationer.

Hvad er forskellen på aircondition og klimaanlæg?

Den primære forskel på et airconditionanlæg og et klimaanlæg er, at airconditionanlægget køler den luft, der pumpes ud i kabinen, og du skal selv styre temperaturen, mens du på et klimaanlæg blot skal indstille temperaturen, hvorefter anlægget sørger for at holde temperaturen konstant.
Både airconditionanlæg og klimaanlæg skal serviceres regelmæssigt, da de begge mister kølemiddel over tid.

Book aircondition service hos Birkerød Bilforum

Hos Birkerød Bilforum i Birkerød har vi vores eget CarPeople-værksted, hvor vi udfører aircondition service på biler af alle mærker, modeller og produktionsår.

Under et aircondition service tømmer og tørrer vores erfarne mekanikere anlægget ved hjælp af vakuum, hvorefter de påfylder nyt kølemiddel. Foruden aircondition service udfører vi blandt andet også serviceeftersyn, basisservice og sæsontjek.

Du kan se alle vores værkstedsydelser, værkstedets åbningstider samt booke tid lige her.

Ligger du inde med spørgsmål, hvad end det er til vores udvalg af brugte biler eller vores professionelle værkstedsydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du finder alle vores kontaktoplysninger her.

Skriv en besked til os

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

Man. – Tors: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

 

Birkerød Bilforum ApS

Birkerød Kongevej 109

3460 Birkerød

Beregn byttepris

Book prøvetur