VÆRKSTEDSBOOKING

Reparation og service af BMW i Birkerød

Leder du efter det rette værksted til service af din BMW i Birkerød? Hos Birkerød Bilforum udfører vi service og reparation af BMW af alle modeller og årgange inklusiv el- og hybridmodeller på vores eget CarPeople-værksted.

 CarPeople er en fri forhandler- og værkstedskæde med mere end 50 CarPeople-værksteder fordelt i hele landet. Hos Birkerød Bilforum arbejder vi benhårdt for at leve op til CarPeople-navnet.

Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed højt, og du kan til enhver tid forvente en service ud over det sædvanelige, når du afleverer din BMW hos os. Vores kompetente og erfarne mekanikere følger altid fabrikantens forskrifter, så din bil bevarer fabriksgarantien.

Vi ved, at alt hvad der har med bil at gøre er en tillidssag. For at give dig ekstra tryghed er du altid dækket af vores landsdækkende CarPeople-garanti på service og reparationer udført på vores værksted. Samtidig giver vi tre års garanti på nye reservedele ved reparation.

Du kan se alle vores værkstedsydelser samt booke tid til service eller reparation af din BMW på vores CarPeople-værksted i Birkerød lige her.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 43 48 70 00 eller via vores kontaktformular.

Skriv en besked til os

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

Man. – Tors: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

 

Birkerød Bilforum ApS

Birkerød Kongevej 109

3460 Birkerød

Beregn byttepris

Book prøvetur