VÆRKSTEDSBOOKING

Bremsetjek i Birkerød

Din bils bremser har afgørende betydning for din, dine passagerers og dine medtrafikanters sikkerhed.

Skidt og grus fra vejen samt vind og vejr slider hårdt på dine bremser og øger risikoen for rust, ødelagte dele og nedsat bremseevne.

Det kan medføre farlige situationer, ikke mindst fordi sikkerhedssystemerne i nyere biler som ABS og ESP kun virker, hvis bremserne er vedligeholdte.

Det betyder, at du ikke altid kan regne med nødbremsen, hvis ikke dine bremser fungerer optimalt. Desuden slider slidte bremser hårdt på pengepungen, da det gør, at bilen bruger mere brændstof. Det er derfor vigtigt, at du får lavet regelmæssige bremsetjek udført af en professionel mekaniker.

Hos Birkerød Bilforum udfører vi bremsetjek, hvor vi blandt andet skiller bremserne ad og tjekker, om der er nok bremsebelægning tilbage, før vi renser, smører og justerer dem.

Hvad indeholder et bremsetjek?

Et almindeligt bremsetjek hos Birkerød Bilforum indeholder:
– Adskillelse af for- og bagbremser
– Rensning
– Smøring
– Justering
– Kontrol af bremsevæskens kogepunkt

Book bremsetjek hos Birkerød Bilforum

Hos Birkerød Bilforum udfører vi bremsetjek på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores eget CarPeople-værksted i Birkerød.

Vores dygtige mekanikere følger altid fabrikantens forskrifter og sørger for, at du hurtigt og trygt kan køre videre.

Foruden bremsetjek udfører vi også olieskift, basisservice og serviceeftersyn. Lige her finder du alle vores værkstedsydelser, værkstedets åbningstider samt vores bookingformular.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – uanset om det er angående vores værkstedsydelser eller vores store udvalg af velholdte, brugte biler.

Du finder alle vores kontaktoplysninger her.   

Skriv en besked til os

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

Man. – Tors: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

 

Birkerød Bilforum ApS

Birkerød Kongevej 109

3460 Birkerød

Beregn byttepris

Book prøvetur