VÆRKSTEDSBOOKING

Olieskift i Birkerød

Hvorfor er olieskift vigtigt, og hvornår skal din bil have skiftet olie?

Olie spiller en vigtig rolle for, at din bil kan køre optimalt. Det smører nemlig motoren samt fjerner skidt og sod. Hvis ikke olien skiftes regelmæssigt, bliver motoren hurtigere slidt og i sidste ende ødelagt.

Vil du gerne være sikker på, at din bil fortsat kan starte om morgenen, er det derfor vigtigt at få foretaget olieskift med jævne mellemrum uanset bilens alder.

Som tommelfingerregel bør olien på din bil skiftes en gang om året. Det varierer dog alt efter bilens mærke og model samt dit kørselsmønster.

Din bils display viser altid, når det er tid til at skifte olie. Når lampen i displayet lyser, kan du derfor med fordel booke tid til olieskift hos Birkerød Bilforum.

Husker du selv at tjekke olien?

Det er en god ide selv at tjekke olien på din bil med jævne mellemrum for at sikre, at den hverken mangler eller har for meget olie.

Kører du rundt på for lidt olie, kan motoren gå i stykker, da den ikke smøres ordentligt. Modsat kan for meget olie resultere i, at motoren bliver for varm.

Olien bør derfor altid ramme mellem min- og max-mærkerne på din oliepind – allerhelst tættest på max. Husk altid kun at tjekke olien når bilen er kold, og aldrig hvis du lige har været ude og køre.

Book olieskift hos Birkerød Bilforum

Hos Birkerød Bilforum udfører vi olieskift på biler af alle mærker, modeller og produktionsår.

Vi har vores eget CarPeople-værksted i Birkerød med erfarne mekanikere, der sørger for, at du hurtigt er godt kørende igen.

Foruden olieskift udfører vi blandt andet også udskiftning af tandrem, serviceeftersyn og synstjek.

Du kan se alle vores værkstedsydelser, værkstedets åbningstider og booke din tid lige her.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Skriv en besked til os

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

Man. – Tors: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

 

Birkerød Bilforum ApS

Birkerød Kongevej 109

3460 Birkerød

Beregn byttepris

Book prøvetur