Om Birkerød Bilforum

Birkerød Bilforum har en lang og interessant historie. Du kender os måske som Skoda Birkerød – før i tiden var vi nemlig Birkerøds lokale, autoriserede Skoda-forhandler. Vi har også været mærkeforhandler af ikoniske Saab. Det bærer vores sortiment af velholdte, brugte biler stadig præg af den dag i dag. Dog forhandler vi i dag brugte biler af flere af de mest populære mærker. Det gør, at du altid er sikker på at finde en brugt bil, der opfylder dine ønsker og behov blandt vores store sortiment.

Hos Birkerød Bilforum lægger vi utrolig stor vægt på at skabe en god og tryg oplevelse for alle vores kunder. Derfor har vi valgt at være en del af den frie forhandler- og værkstedskæde CarPeople – og det forpligter. CarPeople-kæden består af mere end 50 medlemmer, som alle lever op til kædens høje service- og kvalitetskrav.

Det er derfor din garanti for, at du handler med et professionelt og kompetent bilhus, når du køber din nye, brugte bil hos os, samt at vores erfarne mekanikere på vores eget CarPeople-værksted i Birkerød altid omhyggeligt følger fabrikantens forskrifter, når din bil er til service eller reparation hos os. Du kan læse meget mere om CarPeople her.

Din lokale bilforhandler i Birkerød

Birkerød Bilforum har i mange år været din lokale bilforhandler i Birkerød. Du finder os på Birkerød Kongevej 109, og du er altid meget velkommen til at kigge forbi for at besøge vores CarPeople-værksted, se vores udvalg af flotte, brugte biler og tage en snak med vores kompetente personale.

Har du spørgsmål, er du desuden altid meget velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på tlf. 43 48 70 00.

Du kan også se alle vores brugte biler til salg lige her.

Medarbejdere

Jimmie

Værkstedschef

Rune

Indehaver

Jesper

Salgsansvarlig

Bogholder

Michael

Mekaniker

Yusub

Mekaniker lærling

Martin

Mekaniker

Beregn byttepris

Book prøvetur