VÆRKSTEDSBOOKING

Saab i Birkerød

Hos Birkerød Bilforum har vi en lang og interessant historie. Vi er blandt andet tidligere mærkeforhandler af Skoda og Saab, hvilket vi stadig bærer præg af, selv om vi i dag forhandler brugte biler af flere af de mest populære mærker.

Du finder nemlig stadig et flot udvalg af velholdte, brugte Saab af forskellige modeller og årgange i vores store sortiment. Er du på jagt efter en flot, brugt Saab af høj kvalitet, kan du derfor med fordel besøge Birkerød Bilforum. Du finder os på Birkerød Kongevej 109 i Birkerød.

Reparation og service af Saab i Birkerød

Hos Birkerød Bilforum udfører vi professionelle serviceeftersyn samt reparation af Saab af alle modeller og årgange på vores eget CarPeople-værksted i Birkerød.

Vi er tidligere autoriseret Saab-forhandler, derfor har vi mange års erfaring med reparation og service af Saab. Vores kompetente mekanikere følger altid fabrikantens forskrifter for at sikre den mest optimale behandling af din bil.

Da vi er en del af CarPeople-kæden, er du desuden altid sikret tårnhøj kvalitet og en service ud over det sædvanelige.

Ønsker du at booke tid på vores CarPeople-værksted i Birkerød til service eller reparation af din Saab, eller har du spørgsmål til vores udvalg af brugte biler eller vores værkstedsydelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du gennem denne kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 43 48 70 00.

Skriv en besked til os

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

Man. – Tors: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 15:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

 

Birkerød Bilforum ApS

Birkerød Kongevej 109

3460 Birkerød

Beregn byttepris

Book prøvetur