Birkerød Bilforum

– tidligere Skoda Birkerød

rune

Vores historie

Birkerød Bilforum har en lang og interessant historie. Vi har tidligere været mærkeforhandler af Saab og senest Skoda, hvorfor du måske kender os som Skoda Birkerød.

I dag hedder vi Birkerød bilforum, da vi ikke længere forhandler Skoda, men en bred vifte af biler af flere af de mest populære og eftertragtede mærker.

Dog består vores brugtbilslager stadig af et flot udvalg af velholdte, brugte Skoda af forskellige modeller og årgange. Er du på jagt efter en nyere, brugt Skoda af høj kvalitet, går du derfor aldrig forgæves hos Birkerød Bilforum. 

Reparation og service af Skoda i Birkerød

Hos Birkerød Bilforum udfører vi serviceeftersyn og reparation af Skoda af alle modeller og årgange på vores eget, mærkeuafhængige CarPeople-værksted i Birkerød.

Da vi er tidligere Skoda-forhandler, har vores kompetente mekanikere mange års erfaring med reparation og service af Skoda. Vi følger altid fabrikantens forskrifter for at sikre den mest optimale behandling af din bil.

Det gør, at din bil altid er i de absolut bedste hænder hos os. Samtidig arbejder vi benhårdt for at leve op til vores forpligtelser som en del af CarPeople-kæden.

Det betyder, at du altid er sikret tårnhøj kvalitet og en service ud over det sædvanelige.  

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke tid på vores CarPeople-værksted i Birkerød, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 43 48 70 00 eller via vores kontaktformular.

Værkstedsydelser

Herunder kan du se et udvalg af alle de værkstedsydelser, vi tilbyder.

Tid til et eftersyn af din bil ?

Skoda til salg

Skriv en besked til os

Beregn byttepris

Book prøvetur